Αρτέμης Σώρρας, Ένα σάπιο φρούτο ενός σάπιου συστήματος.

Ένα σάπιο φρούτο ενός σάπιου συστήματος

Χρειάστηκε μια ειδεχθής δολοφονία, με πάνω από 15 μαχαιριές στο κορμί μιας ψυχολόγου στη Λαμία, για να γράψουν τα ΜΜΕ κάπως αρνητικά για την οργάνωση του Σώρρα,  καθώς ο δολοφόνος τυγχάνει στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσις. Μέχρι τώρα, εδώ και χρόνια, η οργάνωση του Σώρρα, ο ίδιος και τα στελέχη του είχαν καλή θέση στα στασίδια των αστικών ΜΜΕ και όχι μόνο στα φασιστοσάιτ.

Το φρούτο που ακούει στο όνομα  Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια εν μέσω της κρίσης και υποσχέθηκε να ξεπληρώσει το χρέος της Ελλάδας από λεφτά  που έχει ο ίδιος και θα τα δώσει αν μπουν όλοι στην οργάνωσή του και γίνει κυβέρνηση.

Τα λεφτά αυτά τα βρήκε από τη ΝASA που της  πούλησε την αρχαία ελληνική τεχνολογία που αυτός και ο Λιακόπουλος έχουν ανακαλύψει.

Ο φασίστας Σώρρας

Ο κατά φαντασίαν συνεργάτης της NASA και τρισεκατομμυριούχος, Αρτέμης Σώρρας,  τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέφερε σε ένα κρεσέντο που θα ζήλευε και ο Μιχαλολιάκος, ότι οι παραολυμπιακοί αγώνες αποτελούν προσβολή για τους Ολύμπιους (Ολυμπιακούς έπρεπε να πει) Αγώνες.

“Είναι πολύ ύβρις για τους ολύμπιους αγώνες να βλέπεις του ανάπηρους όλους και να κανουν παραολυμπιακούς αγώνες”.

Θα αναρωτηθεί κανείς, τι άλλο πρέπει να κάνει ο Σώρρας για να παρέμβει επιτέλους η δικαιοσύνη;

Και όμως!  Η δικαιοσύνη παρενέβει. Με την απόφαση σταθμό που δεν είναι τρολλιά αλλά απόφαση της τυφλής, αστικής δικαιοσύνης αναφέρεται:

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δισ. ευρώ που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων με την επωνυμία Red Panther Limited που εδρεύει στο Λονδίνο. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων, λήξεως τον μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας». «Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν». «Εξάλλου, ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος να εξέλθει από τη δεινή οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Δεδομένου δεν ότι όσα παρουσιάζουν κατά την εν λόγω εκδήλωση ήταν αληθή και στόχευαν αποκλειστικά στην ενημέρωση του κοινού, ούτε αμέλεια μπορεί να τους αποδοθεί ως προς την τέλεση του εγκλήματος».

Το δικαστήριο ασφαλώς δεν λέει ακριβώς ότι υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ(!) αλλά ότι δεν αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν! 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος oι ελληνικές Αρχές ρώτησαν: «Τα λεφτά υπάρχουν;» και οι αμερικανικές απάντησαν από το 2013: «…Δεν υπάρχουν».

Η κατρακύλα και η σαπίλα του συστήματος δεν σταματά εδώ όμως. Σύμφωνα με το liberal.gr, εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα εναντίον του επικεφαλής μεγάλου ταμείου του Δημοσίου. Ο λόγος; Ο επικεφαλής του ταμείου αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων στο ταμείο, που ζητούσαν οι οφειλές τους να συμψηφιστούν με ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα.

 

Η φαρσοκωμωδία σταματά να γίνεται αστεία και γίνεται επικίνδυνη αν αναλογιστούμε που λαμβάνουν χώρα αυτά τα σουρεάλ γεγονότα και να ξεχωρίσουμε 3 στοιχεία:

 

-Στο τιμόνι της μεγαλύτερης καπιταλιστικής χώρας στον κόσμο της ΗΠΑ βρίσκεται ο φασίστας Τραμπ, όπου στο ίδιο μοτίβο με το Σώρρα, έταζε λαγούς με πετραχείλια από τη μία, και ρατσιστική φασιστική πολιτική από την άλλη.

 

-Εν έτει 2017 μ.Χ στη χρεοκοπημένη Ελλάδα  των απανωτών μνημονίων εμφανίζεται ένας καραγκιόζης  -που υπό κανονικές συνθήκες θα τον είχαν πάρει με τα γιαούρτια-  αποκτά 300 γραφεία πανελλαδικά, πραγματοποιεί πολυάριθμες συγκεντρώσεις, ορκίζεται πίστη στον πολέμαρχο θεό του φωτός και άλλες αρλούμπες και υπόσχεται λεφτά σε όλους τους Έλληνες. Yπόσχεται το όραμα της πλούσιας και ισχυρής Ελλάδας των «αυτόχθονων Ελλήνων», αποκαθαρμένης από κάθε λογής ανθέλληνες, προσφυγες, μεταναστες, (που μπαίνουν αυτομάτως σε υποψηφιότητα για στρατόπεδα συγκέντρωσης), που θα παίζει μάλιστα και διεθνή ρόλο. Το ΔΝΤ είναι εξάλλου «υπάλληλοι» του «πολέμαρχου», σύμφωνα με τον ίδιο. «Όλη η οικουμένη θα προσκυνήσει το γένος μας».

 

-Την πρωτοφανή κάλυψη που λαμβάνει από το κράτος με τις αποφάσεις-τρολλιές των αστικών δικαστηρίων.

 

Αυτό που διαχωρίζει το Σώρρα απο τις άλλες φασιστικές οργανώσεις είναι πως αυτός έχει και εύκολη λύση, πληρωμένη με τα δις ή τα τρις των αρχαίων ελληνικών τεχνολογιών που δήθεν πούλησε στη NASA. Είναι ουσιαστικά μια μίξη Λιακόπουλου και Χρυσής Αυγής.

Είναι γεγονός ότι σε ιστορικές καμπές όπου το σύστημα περνά βαθιά κρίση (π.χ. τελος του 19ου αιώνα, δεκαετία 1930) ο σκοταδισμός, ο ανορθολογικός τρόπος σκέψης, η μεταφυσική, η βλακεία οξύνονται σε μεγάλο βαθμό σε διάφορα λαϊκά, κυρίως μικροαστικά αλλά όχι μόνο, στρώματα. Η φασίστες φυτρώνουν και κάνουν δουλειά όχι απλώς πατώντας πάνω σε αυτή την καθυστέρηση, αλλά οξύνοντάς την στο έπακρο. Από τα διάφορα φασιστοσάιτ που προπαγανδίζουν την ανωτερότητα της λευκής φυλής, μέχρι τις θεωρίες  του Λιακόπουλου και τις “προφητείες” του γέροντα Παίσιου, ο ιδεολογικός μηχανισμός αποχαύνωσης της ακροδεξιάς στρατολογεί και συσπειρώνει κατεστραμμένα κομμάτια της μικροαστικης τάξης, που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Θεό του φωτός.

 

Η οργάνωση του Σώρρα “Ελληνων Έλευσης” πρέπει να αντιμετώπιστεί από το κίνημα όπως κάθε άλλη φασιστική συμμορία, με τις μεθόδους της ταξικής πάλης.

                                  Γ.Σ