Τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/3 συνεργεία της ΔΕΗ, υπό την συνοδεία δύο κλουβών των ΜΑΤ βρέθηκαν στο κατειλημμένο και αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ και διέκοψαν την παροχή ηλεκτροδότησης. Η επιχείρηση ήταν οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μη δοθεί κανένα περιθώριο αντίδρασης στην περιφρούρηση και όλος ο συντονισμός της δείχνει ξεκάθαρα πως πραγματοποιήθηκε με ευθεία κυβερνητική απόφαση και εντολή.

Όπως ο λύκος χαίρεται στην αναμπουμπούλα, έτσι και η ακροδεξιά κυβέρνηση των εφοπλιστών, των εργολάβων και των καναλαρχών, που χρησιμοποιούν για βιτρίνα το μάπετ με το όνομα Μητσοτάκης, βρήκε την ευκαιρία που της δημιούργησε ο περιορισμός της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού και στράφηκε για ακόμη μια φορά κατά των εργαζομένων αλλά και κατά αυτών που αμφισβητούν την παντοκρατορία του κεφαλαίου. Αυτό είναι μάλλον το σχέδιο τους και ίσως είναι ο λόγος που εν μέσω πανδημίας, αντί να διορίζονται γιατροί, ανακοινώνονται οι αγορές καινούριων περιπολικών, αυξάνεται η αστυνομοκρατία και κλείνουν εργοστάσια που παράγουν πολύτιμα αυτή την περίοδο καθαριστικά .

Η ΒΙΟΜΕ ήταν, είναι και θα παραμείνει σε χέρια εργατικά. Ένας εμβληματικός αγώνας για όλους τους εργαζόμενους που θα συνεχίσει να λειτουργεί με πείσμα ενάντια σε κάθε τρικλοποδιά που επιχειρούν να της βάλουν.

Το ότι υπάρχει σε εξέλιξη μία πανδημία η οποία έχει επιβάλλει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όλους αυτούς τους περιορισμούς, δεν σημαίνει ότι είμαστε αμέτοχοι και απομακρυσμένοι από τις εξελίξεις, ούτε ότι θα μείνουμε σιωπηλοί. Είμαστε εδώ παρόντες και οι ταγοί του συστήματος με τους παρατρεχάμενούς τους, να είναι βέβαιοι πως σύντομα θα λογαριαστούμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.

Η ΒΙΟΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ!