Δράση των ΝΑΖΙ με “πλάτες” στον Στρατό

Η Αποκάλυψη ότι στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού ένα ολόκληρο γραφείο -Υπηρεσία Συντήρησης- είχε μετατραπεί σε άτυπο Προεκλογικό Κέντρο του φασίστα υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη μονάδα,  είναι ενδεικτικό του κλίματος Ανοχής που υπάρχει από τη Διοίκηση…
Αλλά και των Παρανομιών που προβαίνουν οι ΝΑΖΙ μέσα στο Στρατό γιατί υπολογίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν χωρίς συνέπειες.
Από τους ΝΑΖΙ Ευέλπιδες που μετέτρεψαν τον εορτασμό στην Σχολή Ευελπίδων, της Επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, σε Γιορτή της Χούντας του Παπαδόπουλου…
Και τους ΝΑΖΙ στρατιωτικούς στην Σάμο που προπαγάνδιζαν την Χρυσή Αυγή σε χωριά της Σάμου…
φτάσαμε στην ανεμπόδιστη δράση των Χρυσαυγιτών μέσα στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί Σύσκεψη το Σαββάτο 01/06 στις 15.00 μ.μ. στην Λέσχη των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ προκειμένου να συζητηθούν όλα αυτά και να ληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.
Καλούμε τους αγωνιστές και τις συλλογικότητες του εργατικού-αντιπολεμικού-αντιφασιστικού κινήματος, τις κινήσεις Πόλης και ιδιαίτερα της Αθήνας να Καταδικάσουν την δράση των φασιστών στον στρατό, την στάση Ανοχής της κυβέρνησης και του στρατιωτικού κατεστημένου, αλλά και να λάβουμε συγκεκριμένες αγωνιστικές πρωτοβουλίες.
Θυμίζουμε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αφίσες και Προπαγάνδα για τον ΝΑΖΙ Κασιδιάρη στον Στρατό
Είναι γνωστό ότι στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού οι ακροδεξιές απόψεις δίνουν και παίρνουν, σε ένα καθεστώς τουλάχιστον ανοχής…
Όπως έχουν αναφέρει φαντάροι που έχουν υπηρετήσει εκεί, πολλοί επόπτες αξιωματικοί του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των φρουρών ονοματίζουν ως “εχθρούς του στρατοπέδου” τους “λαθρομετανάστες”, τους “πρεζάκηδες”, τους “τοξικοεξαρτημένους”, τους “μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων”.
Μαζί με αυτά, από κοντά και το γραφείο Ασφαλείας που κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον πολιτικό χώρο που τυχόν ανήκουν οι φαντάροι.
Αυτό που μας καταγγέλθηκε όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Άτομο που ανήκει στο πολιτικό προσωπικό της μονάδας είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.
Δεν μας παραξενεύει αυτό, γνωρίζουμε την πολιτική τοποθέτηση πολλών μέσα στον Ελληνικό Στρατό. Ο συγκεκριμένος όμως, που έχει διατελέσει μάλιστα και εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τολμά ξεδιάντροπα να προπαγανδίζει τις θέσεις της ναζιστικής οργάνωσης έχοντας σε κοινή θέα υλικό της!
Προεκλογικά φυλλάδια του κασιδιάρη, ημερολόγια και φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις των νεοναζί εκτίθονται σε κοινή θέα [στο τμήμα Συντήρησης]… Όλα αυτά με την ανοχή Διοίκησης και στελεχών που γνωρίζουν τη δράση του. Μάλιστα πρόσφατα έδωσε ομιλία ενώπιον όλης της δύναμης του στρατοπέδου για ιστορικά θέματα, με τον διοικητή να τον χαρακτηρίζει ως “μεγάλο γνώστη της ιστορίας”.
Αλήθεια, η διοίκηση της ΓΥΣ και το ΓΕΣ ταυτίζεται με την αντίληψη των Χρυσαυγιτών για ιστορικά θέματα;
Ο διοικητής της ΓΥΣ, δεν έχει δει το υλικό που έχει εντός στρατοπέδου, την ώρα που το γνωρίζουν οι πάντες αδιαμαρτύρητα; Και μάλιστα τον επιβραβεύει δίνοντάς του βήμα;; Αντί να του πει να καθαρίσει τις βρωμιές του από τον χώρο… Μήπως οι φαντάροι αντί να καθαρίζουν αποτσίγαρα και κουτσουλιές, να καθαρίσουν τα… πραγματικά σκουπίδια;
Οι φασιστικοί θύλακες καλά κρατούν και επί ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατηρεί όλες τις αντιδραστικές δομές, πρακτικές και πρόσωπα στο κράτος και τον Ελληνικό Στρατό.
Καλούμε τους φαντάρους να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους φασίστες και να καταγγείλουν κάθε ρατσιστική, φασιστική και εθνικιστική άποψη που ακούγεται στον στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com