Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ  EEK

Το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου, στην Ομόνοια, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος, ενόψει των Εκλογών της 25ης Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Βγαίνοντας από μια μάχη εβδομάδων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, συμμετέχοντας σε τοπικά σχήματα της επαναστατικής αριστεράς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και έχοντας καταγράψει ήδη στο ενεργητικό του επιτυχημένες συγκεντρώσεις για τις Ευρωεκλογές σε αρκετές περιοχές της Αθήνας και όλης της Ελλάδας, τα μέλη και η ηγεσία του ΕΕΚ έριξαν το βάρος της δουλειάς τους στην διοργάνωση μιας μεγάλης συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, για την παρουσίαση του διεθνιστικού επαναστατικού προγράμματος και των θέσεων του Κόμματος, για μια Κόκκινη Ελλάδα σε μια Κόκκινη Ευρώπη.
Παρά τον αποκλεισμό του επαναστατικού Κόμματος από την μιντιακή προβολή της καθόδου του, η συγκέντρωση στέφθηκε με επιτυχία και μαζικότητα.
Δημόσιες προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΕΕΚ για τις ευρωεκλογές έγιναν  και στη Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Πετράλωνα, Αμπελόκηπους κ.λπ.
Κ. Αποστολόπουλος