ΙΛΙΟΝ - ΤΟ ΕΕΚ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΙΛΙΟΥ

Με επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες, δημόσιες συζητήσεις και συγκεντρώσεις του Αριστερού Σχήματος Ιλίου στις γειτονιές της πόλης.
Εκατοντάδες κάτοικοι παραβρέθηκαν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις –ανοιχτές συζητήσεις στο Ρίμινι, στην Παλατιανή, στη Ζωοδόχο Πηγή και στον Άγιο Φανούριο.
Τις συζητήσεις άνοιξε με τοποθέτηση του ο υποψήφιος Δήμαρχος με το ΑΣΙ Πάνος Κουτσιανάς παρουσιάζοντας τις βασικές θέσεις του σχήματος αλλά και τους αγώνες που πρωτοστάτησε το Αρ. Σχήμα Ιλίου το προηγούμενο διάστημα.
Το ΕΕΚ εκπροσώπησαν με τοποθέτησή τους οι σύντροφοι Δημήτρης Γεωργίου και Γιώργος Σιορόκος, που τόνισαν ότι το ζήτημα σ’ αυτή την κρίση δεν είναι ποιο πολιτικό κόμμα ή δημοτική αρχή θα κυβερνάει, αλλά ποια τάξη θα κατέχει την εξουσία.
Είπαν ότι το ΕΕΚ παλεύει σε αυτήν την εκλογική μάχη με ένα μεταβατικό πρόγραμμα δράσης το οποίο έχει έναν διττό στόχο: Να ανακουφίσει τους εργαζόμενους από τον εφιάλτη του μνημονίου ενώ την ίδια στιγμή να παλεύει να φτιάξουν οι εργαζόμενοι τα δικά τους όργανα πάλης και εξουσίας, ανεξάρτητα κέντρα αγώνα εργατών και ανέργων, συνελεύσεις γειτονιάς με εκλεγμένους και ανακλητούς εκπροσώπους.
Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές συγκεντρώσεις στην Πλατεία Γ. Λαμπράκη στις 11 Μαΐου 11:30-13:00. Και φυσικά η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του Αριστερού Σχήματος Ιλίου στην κεντρική πλατεία, την Τρίτη 13Μαΐου 8 μ.μ.

Στην Πετρούπολη το δημοτικό σχήμα της «Ανυπότακτης Πετρούπολης» την Κυριακή 4/5 παρουσίασε το ψηφοδελτίο της, στις 12&30 στο καφενείο “Διαχρονικό” και ακολούθησε ζωντανή μουσική.

Γιώργος Σ