ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλει την επιχείρηση “κατοχής” της Αθήνας από χιλιάδες αστυνομικούς, αμερικανούς πράκτορες, ασφαλίτες, ελεύθερους σκοπευτές, που συντονίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να περάσει τις εξετάσεις προς τους τοκογλύφους δανειστές και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα. Καθώς και την απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών στο μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου της πρωτεύουσας, έπειτα από απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.Α.Σ., με θυροκόλληση μάλιστα στα γραφεία πολιτικών οργανώσεων, συλλογικοτήτων και κομμάτων της εργατικής τάξης !

Κάθε μέτρο που έχουν πάρει, ενάντια στον “εχθρό λαό”, είναι και ένας κρίκος, στη μεγάλη αλυσίδα των φόβων τους, του αδιεξόδου τους, αδιεξόδου ενός καπιταλισμού σε παρακμή και σήψη.Μιας κυβέρνησης σε αστάθεια και πολιτικό αδιέξοδο, χωρίς εναλλακτικές. Έφτασαν στο σημείο ακόμα και να πανηγυρίζουν για την επίσκεψη ενός ακόμα φονιά αμερικανού προέδρου.

Δεν φοβίζουν κανέναν μας!Όλοι στους δρόμους να σπάσουν οι απαγορεύσεις. Παράνομη είναι η κυβέρνηση, οι φονιάδες ιμπεριαλιστές και το σαπισμένο σύστημά τους!

15.11.2016

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ