ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την προσαγωγή συντρόφου μας την Τρίτη 13 Μαΐου, από τους ένστολους τρομοκράτες του Δένδια, με πρόσχημα δήθεν εξακρίβωση ταυτότητας. Το  κλιμάκιο των ασφαλιτών απήγαγε το σύντροφο μαζί με φίλο του ενώ έκαναν περίπατο στην Ακρόπολη και τους μετέφεραν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ στο «Τμήμα Διαρρήξεων» (!). Τους ταλαιπώρησαν για ώρες με παράνομη λήψη αποτυπωμάτων και σωματική έρευνα γυμνώνοντάς τους τελείως. Αφέθηκαν ελεύθεροι, ώρες μετά την απαγωγή τους από την αστυνομία. 

Η τρομοκρατική αυτή πράξη έχει κίνητρο την εκδικητικότητα των κατασταλτικών μηχανισμών για την αντιφασιστική και αγωνιστική δράση του συντρόφου μας στον Πύργο Ηλείας. Ο  ασφ-αλήτικος μηχανισμός παρακολουθούσε φανερά τον σύντροφο και τον φίλο του πριν προχωρήσει στην απαγωγή τους.   

 

Ο σύντροφος έχει στοχοποιηθεί ήδη από τους νέο-Ναζί της «Εθνικής Δράσης Ηλείας» για την αντιφασιστική πολιτική δράση του, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση «τάγματος εφόδου» με τον διαβόητο τραμπούκο νεοναζί Παπαδόπουλο, τον προστατευόμενο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πύργου και των τοπικών δικαστικών αρχών. Οι φιλοναζιστικοί μηχανισμοί στην αστυνομία, άμεσα εμπλεκόμενοι σε επιθέσεις ενάντια σε αντιφασίστες φοιτητές στον Πύργο, αφού προσπάθησαν να αποτρέψουν τις μηνύσεις ενάντια στους φασίστες, συνέχισαν να κωλυσιεργούν και να τρομοκρατούν τους μάρτυρες των νεοναζιστικών επιθέσεων που κατέθεταν ενάντια στους φασίστες. Ενώ η στάση των δικαστικών αρχών Πύργου, συνοψίζεται στην σκανδαλώδη παραγραφή των ναζιστικών εγκλημάτων.   

 

Η αντίδραση των νεοναζιστικών μηχανισμών στις μηνύσεις εναντίον τους και στην δημόσια πολιτική ανάδειξη των εγκλημάτων τους, συμβαίνει γιατί εκθέτουν στο φως της ημέρας και στα μάτια της κοινωνίας τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των πράξεων αυτών, που είναι συνηθισμένοι να κινούνται στο σκοτάδι.     

 

Ας ξέρουν όμως αυτοί που απαγάγουν αγωνιστές για να τους διασύρουν στο «Τμήμα Διαρρήξεων» της αστυνομίας, ότι ο λαός τους μόνους διαρρήκτες που  ξέρει είναι η πολιτική συμμορία του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της τρόικας με όργανό τους τα σώματα καταστολής.  

 

Ας ξέρουν καλά οι νεοναζί και τα ενεργούμενά τους στην αστυνομία και την αστική δικαιοσύνη, ότι ο λαός, η νεολαία και η εργατική τάξη είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν τις λαϊκές ελευθερίες.  

 

Ας το μάθουν μια και καλή οι ομοϊδεάτες των νέο – Ναζί δολοφόνων και των σφαγέων της Οδησσού, πως στο χώμα που λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, δεν χωράνε οι ιδεολογικοί απόγονοι των δωσίλογων ταγματασφαλιτών.

 

14/5/14

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα