Κάτω η Κυβέρνηση της αστυνομικής βίας

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες

 

[…] Στις 12 Φλεβάρη, ήταν οι εργαζόμενοι και άνεργοι όλων των ηλικιών που από πολύ νωρίς δημιούργησαν το αδιαχώρητο σε όλους τους κεντρικούς δρόμους πολιορκώντας τη βουλή, ενεργοποιώντας ένα εγκληματικό σχέδιο της αστυνομίας  για τη διάλυση του συγκεντρωμένου πλήθους. Η αποφασιστική όμως αντίσταση την οποία συνάντησαν οι δυνάμεις καταστολής  της άθλιας αυτής Κυβέρνησης δεν είχε προηγούμενο και συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα.

Η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας στέκεται αλληλέγγυα σε όλους όσοι συνελήφθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις διαδηλώσεις. Καταγγέλλουμε τη βία με την οποία συνέλαβαν όσους προχώρησαν στην κατάληψη του δημαρχείου της Αθήνας, ή την αυθαίρετη σύλληψη και ανάκριση του Αντώνη Βουτσίνου, φοιτητή του Μαθηματικού Αθήνας και  αγωνιστή της ΕΑΑΚ που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος και δικάζεται μαζί με δεκάδες άλλους την Τρίτη 14 Φλεβάρη στην Ευελπίδων. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και να απαιτήσουμε την άμεση παύση κάθε δίωξης εναντίον τους!

Καταγγέλουμε τον Παπαδήμ(ι)ο και την κυβέρνησή του για την καταστολή και χαιρετίζουμε τον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό και τη νεολαία που έδωσαν τη θαρραλέα απάντηση στο δρόμο με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό αρνούμενοι να διαλυθούν όταν τα ΜΑΤ μετέτρεπαν το κέντρο σε έναν θάλαμο αερίων. Τώρα πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα για την οργάνωση μιας Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας ώστε να ανατρέψουμε την Κυβέρνηση και να διώξουμε την τρόϊκα, να διαλύσουμε το δολοφονικό κράτος των αφεντικών για την κατάληψη της εξουσίας από τους εργάτες. Το μήνυμα της 12ης Φλεβάρη είναι σαφές: ναι, μπορούμε να τους νικήσουμε!

13 Φλεβάρη 2012

Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας (νεολαία του ΕΕΚ)

για επικοινωνία konservokouti-oen.blogspot.com,

konservokouti@yahoo.gr