Λοκομοτίβα Tετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 7:30 μ.μ.

Εκδήλωση στην Λοκομοτίβα (Μπόταση 7 και Σολωμού, Ελεύθερα Εξάρχεια) Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 7:30 μ.μ. Εισήγηση: Σάββας Μιχαήλ. Μετάδοση κι από το διαδίκτυο youtube neapooptiki.gr

Ένας μήνας περίπου πέρασε από την χαοτική κι εξευτελιστική αποχώρηση των ηττημένων αμερικανικών στρατευμάτων εισβολής στο Αφγανιστάν, και οι εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή είναι ραγδαίες: συγκρότηση του αγγλοσαξονικού επιθετικού μπλοκ Αυστραλίας – Βρετανίας – ΗΠΑ με κύριο στόχο την Κίνα αλλά και με βαριές συνέπειες σε βάρος των ιμπεριαλιστών της Γαλλίας, της ΕΕ και της συνοχής του ΝΑΤΟ, γεωπολιτικές αναταράξεις κι ανακατατάξεις στην Κεντρική Ασία, την Μέση Ανατολή, την Αφρική, δραματικές εξελίξεις μέσα στην Κίνα και διεθνώς, με την χρεοκοπία της μεγαλύτερης και πιο υπερχρεωμένης κατασκευαστικής εταιρείας του κόσμου Evergrande, κλιμάκωση της πολιτικής κρίσης στο εσωτερικό της ίδιας της εσωτερικά διχασμένης και παρακμασμένης Αμερικής.

Η χρεοκοπημένη Ελλάδα, προπύργιο και έρμαιο του ιμπεριαλισμού, κλυδωνίζεται κι οδηγείται από την κυβέρνηση και την άρχουσα τάξη στα βράχια. Πρέπει η εργατική τάξη επικεφαλής των λαϊκών μαζών να δράσει ΤΩΡΑ. Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών, ντόπιων και ξένων!

Παρακολουθήστε και εδώ μέσω YouTube: