Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων

Η 7η Οκτωβρίου είναι μια μέρα ορόσημο για όλους μας. Η ιστορία σπάει στα δύο, η μέρα μετά την απόφαση θα είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μας, που πρέπει να ξεκινήσει με μια αποφασιστική νίκη. Μια μέρα που πρέπει να σκορπίσει ένα χαμόγελο, ένα λυγμό ανακούφισης, να δώσει ελπίδα σε όλους.    

Η μέρα που θα απελευθερώσει από το φόβο και την ανασφάλεια όσους κυνηγάει το μακρύ χέρι του συστήματος, οι νεοναζί μαχαιροβγάλτες: τα αδέρφια μας τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που ζουν στο ελληνικό έδαφος. Τους αναρχικούς, τους αλληλέγγυους, τους εργάτες, τους ανέργους, όλους όσους ζουν, διεκδικούν και αγωνίζονται μέσα και ενάντια στον καπιταλιστικό οδοστρωτήρα. Μια μέρα που θα βάλει μια τελεία, στην ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται με αίμα την 18η Σεπτεμβρίου 2013, και μια σφραγίδα δικαιοσύνης.

Τη μέρα αυτή πρέπει να διασφαλίσουμε με τη μαζική μας παρουσία, ότι θα είναι μια μέρα που θα οδηγήσει τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, στη φυλακή και στην απαξίωση. Αλλά όχι στη λήθη. Μια μέρα που θα μας υπενθυμίζει ότι ο φασισμός παραμονεύει στη γωνία και ότι αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι δεν θα πρέπει να ολιγωρήσουμε ούτε μια στιγμή. Ο φασισμός γιγαντώνεται όσο τα δικαιώματα ισοπεδώνονται και τα μεροκάματα συρρικνώνονται. Να ανακόψουμε το νεοφασιστικό και ρατσιστικό ρεύμα. Να περιφρουρήσουμε το μέλλον μας, τον αντιφασισμό, και να διεκδικήσουμε δικαιοσύνη για τον Παύλο και ελευθερία για όλους. Ελευθερία από το φόβο.

Μόνο όπλο μας η αλληλεγγύη και η πάλη.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων θα παρευρεθεί την Τετάρτη 07/10, ώρα 09:00 στο Εφετείο Αθηνών (Λεωφόρος Αλεξάνδρας) όπου και θα βγει η τελική απόφαση της πολυετούς δίκης της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει άμεση ανάγκη να υψώσουμε όλοι/όλες ισχυρό ανάχωμα απέναντι στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, στον φασισμό και τον ρατσισμό. Το ίδιο άμεση είναι και η ανάγκη να στηρίξουμε τη Μάγδα Φύσσα, την οικογένεια, καθώς και όλα τα θύματα του φασιστικού μορφώματος σε αυτό το δικαστικό γολγοθά που υπομένουν όλα αυτά τα χρόνια. Απαιτούμε τη παραδειγματική τιμωρία της εγκληματικής οργάνωσης συνολικά.

Ραντεβού στις 07/10 στο Εφετείο, για μια απόφαση που μας αφορά όλους

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ