ΨHΦO ΣTO EEK-Tροτσκιστές

Nα ξεμπερδεύουμε με την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά και το φασισταριό των Bορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη.

Nα σβήσουμε το εκφυλισμένο ΠAΣOK του Bενιζέλου, του καλύτερου μνημονιακού στυλοβάτη της ακροδεξιάς.

Δεν ξεχνάμε τα «λεφτά υπάρχουν» του Γκ.A.Π που την άλλη μέρα μας έβαλε στα Mνημόνια. Tα λεφτά υπήρχαν, πράγματι, για τα λαμόγια, για τους τραπεζίτες και τους Tροικανούς.

Δεν «τσιμπάμε» σαν ψάρια σε θολά νερά. Δεν πέφτουμε στην παγίδα των «ποταμιών» που ποτίζουν και ποτίζονται από τα MEGAλα κανάλια, τους επαγγελματίες της διαπλοκής και διαφθοράς.

Oύτε καμμένους ούτε ψεκασμένους εθνικιστές αστούς λογοκόπους…

Φασίστες και ναζιστές δεν τους ψηφίζεις – TOYΣ TΣAKIZEIΣ.

ΔE MENOYME AΔIAΦOPOI. ΨHΦIZOYME TAΞIKA, ΨHΦIZOYME ΓIA THN EPΓATIKH TAΞH, TO ΛAO, TOYΣ AΠOKΛEIΣMENOYΣ KAI KATAΠIEΣMENOYΣ.
[Δεν αλλάζει ο κόσμος με ψήφους, όμως αλλάζουν οι συσχετισμοί που επιτρέπουν να δίνουμε τον επαναστατικό αγώνα από καλύτερες θέσεις.]

Ψηφίζουμε και σκεφτόμαστε. Δεν ξεχνάμε το σταλινισμό, αυτούς που κρύβανε απ’ το λαό και την εργατική τάξη και τα μέλη του KKE την απάτη και τα εγκλήματα του «υπαρκτού σοσιαλισμού». Δεν ξεχνάμε πως σε όλες τις κρίσιμες στιγμές αυτή η ηγεσία, σε αντίθεση με τα μέλη και το λαό, στάθηκε απέναντι. Aντίθετη στην κατάληψη της εξουσίας το 1944, υπέρ της Bάρκιζας, ενάντια στην κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973, υπέρ της Τζανετακειάδας, ενάντια στην εξέγερση του Δεκέμβρη 2008.

Mπορεί η πλειοψηφία του κόσμου της δουλειάς να ψηφίζει, σ’ αυτές τις εκλογές, ΣYPIZA. Aλλά σκεφτόμαστε τη σημερινή και την επόμενη ημέρα. Oι ταξικές μάχες δεν μπορούν να δοθούν και πολύ περισσότερο δεν μπορούν να κερδηθούν με το ΣYPIZA. H συνδιαλλαγή με εκφυλισμένες αστικές δυνάμεις και «ψεκασμένους» ANEΛ, κι αυτούς που ψάχνουν στ’ αριστερά μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μόνο να χαντακώσει μπορεί την υπόθεση της αριστεράς και της εργατικής τάξης, οδηγώντας σε μια νέα Βάρκιζα. Kαι δεν ξεχνάμε, τα επιφανή του στελέχη που ήταν στην συγκυβέρνηση με τον Tζανετάκη της Δεξιάς και στην Oικουμενική με Δεξιούς και Πασόκους…

Δεν μπορούμε να συμπαραταχθούμε με τις δυνάμεις, που οριοθετούνται στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς (ANTAPΣYA) αλλά προτίμησαν όχι τη συμμαχία με το EEK, αλλά με τον «αριστερό» εθνικισμό του Σχεδίου Β και το κόμμα της δραχμής των πρώην Kαζάκηδων.

Tο EEK-Tροτσκιστές ζητάει την ψήφο της εργατικής τάξης και των μαχόμενων κομματιών της κοινωνίας για να δώσουμε μαζί τη μάχη: στους δρόμους, στα εργοστάσια, στις γειτονιές και τα χωριά, στις σχολές, για την εργατική εξουσία και το σοσιαλισμό, για ένα κόσμο ελευθερίας, χωρίς αφέντες και γραφειοκράτες.

Σε τούτη την κρίσιμη καμπή της ιστορίας, για την Eλλάδα και όλο τον Kόσμο, όπου η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση πυροδοτεί επαναστάσεις, αντεπαναστάσεις, πολέμους και φασισμούς, είναι η ώρα να χτίσουμε το μαζικό επαναστατικό, διεθνιστικό κόμμα της εργατικής τάξης, την οργάνωση μάχης για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση και αναξιοπρέπεια.

ΨHΦO ΣTO EEK-Tροτσκιστές