ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

Η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας που οδήγησε στην αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στην πλήρη αθώωση του συνεργού του, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι όμως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής ενάντια στο δικαστικό σύστημα, την Ελληνική Αστυνομία και τα ΜΜΕ που μεθόδευαν εδώ και χρόνια την απόφαση, περιμένοντας την «ωριμότητα των συνθηκών» για να την εκδώσουν.
Είναι ο ίδιος ο Κούλης και η κυβέρνηση των μαφιόζων του κεφαλαίου, ο εσμός των ακροδεξιών και ανδρεικέλων του ιμπεριαλισμού, που έδωσε το σήμα στο δικαστήριο. Μήπως δεν είναι το φασιστοειδές «Άδωνης» που πριν από λίγο καιρό έπλεκε το εγκώμιο του ειδικού φρουρού Κορκονέα στη βουλή; Μήπως δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που προωθεί την κατάργηση του ασύλου του οποίου στην πράξη αποδεικνύεται ο αντιδραστικός του χαρακτήρας
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μαζί και ο χρισμένος από τον Τσίπρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος, έχουν βαμμένα τα χέρια τους στο αίμα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς είναι διεθνώς γνωστό ότι επί των ημερών τους και για δικό τους λογαριασμό δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Οι πολιτικοί αυτουργοί της δολοφονίας του καθορίζουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων αφού το δικαστικό σύστημα ανήκει στο καθεστώς τους. Τώρα με την απόφαση αυτή, δίνουν το «ελεύθερο» στην αστυνομική βία ενάντια στον εχθρό-λαό και τη νεολαία.
Η ρεβάνς ενάντια στο εργατικό κίνημα και τη νεολαία είναι η μορφή που παίρνει η επιθανάτια αγωνία της αστικής τάξης μπροστά στην εκτράχυνση της πολιτικής ταξικής πάλης των εργαζομένων και του λαού, της νεολαίας και όλων των καταπιεσμένων, την επόμενη περίοδο. Η μόνη απάντηση του λαού απέναντι στο σαπισμένο και διαλυόμενο πολιτικό σύστημα του κεφαλαίου που στηρίζεται στο καπιταλιστικό κράτος της καταστολής και της ανεργίας, με τους ναζί να έχουν φωλιάσει μέσα στα υπόγειά του, είναι: να βγούμε στους δρόμους και να παλέψουμε για την ανατροπή του!

Η επόμενη μέρα της δεξιάς κυβέρνησης στην χρεοκοπημένη καπιταλιστική Ελλάδα είναι ναρκοθετημένη από το εκρηκτικό φορτίο της νέας φάσης της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης. Η αποφυλάκιση του Κορκονέα είναι μια πρόκληση ενάντια στον λαό του Δεκέμβρη του 2008 ο οποίος έκανε την πρώτη πολιτική έκρηξη της παγκόσμιας κρίσης του 2007-2008, η οποία τώρα πυροδοτεί ένα νέο κύμα επαναστατικών εξεγέρσεων από το Σουδάν ως την Βραζιλία. Η πάλη για την ανατροπή της Κυβέρνησης Κούλη-Άδωνη-Βορίδη είναι το πρώτο καθήκον της εργατικής τάξης, του ταξικού της κινήματος και των οργανώσεων της!
Ενάντια στο αστυνομικό κράτος και τον αυταρχισμό των από πάνω, Κούληδων-Βορίδηδων-Σαμαροβενιζέλων και των ψευτοαριστερών δεκανικιών τους, να αντιπαρατάξουμε την ενωμένη δύναμη των από κάτω, της νεολαίας και όλων των καταπιεσμένων, για τη νίκη στην αναμέτρηση μαζί τους! Η απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα έχει την απάντηση που της αρμόζει! Όλοι στην συγκέντρωση την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο μνημείο του δολοφονημένου από την ΕΛΑΣ. Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ