Προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικού προσωπικού 12 νοσοκομείων ακυρώνονται μυστηριωδώς

Μετά το σκάνδαλο της ακύρωσης του εμβολιασμού των γιατρών και του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Σωτηρία, εκ των βασικών για την αντιμετώπιση του Covid-19, για να εμβολιαστούνε στη θέση τους υπουργοί, υφυπουργοί, οι κυρίες των υπουργών και οι παρατρεχάμενοί τους, και να φωτογραφηθούν και να επιδείξουν στα σόσιαλ μίντια το… «κατόρθωμά» τους, πάλι κάτι τρέχει με τον εμβολιασμό…

Όπως καταγγέλλει η Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών / Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, την τελευταία ημέρα του 2020, στα ξαφνικά και απροειδοποίητα, δόθηκε εντολή ακύρωσης των εμβολιασμών αντι-Covid σε 12 νοσοκομεία όλης της χώρας που ήταν προγραμματισμένα για την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Ο εμβολιασμός του κυρίου Μητσοτάκη σε απ’ ευθείας σύνδεση. Η κυρία Μέρκελ, κατώτερη προφανώς, ανακοίνωσε ότι θα εμβολιαστεί «όταν έλθει η σειρά της». Το ίδιο η Φινλανδή πρωθυπουργός και άλλοι… παρακατιανοί της Ευρώπης!

Η ανακοίνωση της ΑΡΣΙ/Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή με ημερομηνία Πρωτοχρονιάτικη αναφέρει:

Χθες 31/12/20, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοι υγειονομικοί από όλη την χώρα, έγινε αιφνιδιαστικά «άνωθεν ενημέρωση» πως ακυρώνονται επ’ αόριστον οι εμβολιασμοί COVID του υγειονομικού προσωπικού που ήταν προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα 4/1 όσον αφορά τα νοσοκομεία Βόλου, Χαλκίδας, Λαμίας, Τρίπολης, Μεσολογγίου, Πύργου, Κυπαρισσίας, Καραμανδάνειο, ΕΙΕΑ, Σερρών, Ξάνθης, Γρεβενών κ.ά. Χαρακτηριστικό δε είναι πως αφορά μέχρι στιγμής 5 διαφορετικές ΥΠΕ (1η, 3η, 4η, 5η, 6η) από τις 7 συνολικά.

Αυτό έρχεται δυο μόλις μέρες μετά το σκάνδαλο με τους «κατά προτεραιότητα» εμβολιασμούς «κυβερνητικών παραγόντων» και εγείρει νέα σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του κυβερνητικού σχεδιασμού για τον εμβολιασμό.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας πρέπει άμεσα να απαντήσει :

– Ποιος είναι ο λόγος για αυτές τις αιφνιδιαστικές ακυρώσεις ;

– Πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ ;

(Με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα περιλαμβάνει όλο το προσωπικό της δημόσιας περίθαλψης, νοσοκομείων – ΚΥ – ΕΚΑΒ)

–  Πότε ακριβώς και με ποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα γίνει ο εμβολιασμός των υγειονομικών του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα (αυτοαπασχολούμενοι γιατροί, αυτοαπασχολούμενοι οδοντίατροι, εργαζόμενοι ιδιωτικών κλινικών – διαγνωστικών κέντρων – εργαστηρίων, φυσικοθεραπευτές, εργαζόμενοι σε δομές όπως π.χ. φροντίδας ηλικιωμένων κλπ) ;

Η κυρία Πόπη Καλαϊτζή, σύζυγος του υπουργού κυρίου Χατζηδάκη με καμάρι «ανέβασε» στα σόσιαλ μίντια τον εμβολιασμό της. Στη συνέχεια για να δικαιολογήσουν την αισχρότατη πράξη, οι κυβερνητικοί κύκλοι είπαν ότι πρόκειται για… γιατρό. Ναι, γιατρός πλαστικός, όχι γιατρός πρώτης γραμμής για τον Covid. Εκατοντάδες και χιλιάδες άλλοι γιατροί και νοσοκομειακοί των οποίων κινδυνεύει και η ζωή στην προσπάθεια να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς, έρχονται δεύτεροι και τρίτοι… Είναι παρακατιανοί!

Χρόνια Πολλά σε Όλες και σε Όλους με Υγεία

Καλή Αγωνιστική και Ανατρεπτική Χρονιά

Στο Πλευρό των Ασθενών μας και στον Αγώνα για την Υγεία του Λαού,

Θα Νικήσουμε !

1/1/2021

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Είναι τόσο άχρηστοι ή παίζονται κάποια παιχνίδια με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς; Η αναβολή εμβολιασμού του προσωπικού του νοσοκομείου Σωτηρία έδειξε ότι δεν πρόκειται περί αχρήστων. Πρόκειται για μια καπιτα-ληστρική συμμορία που βάζουν τους εαυτούληδες πάνω από το σύνολο της κοινωνίας, μια κυνική παρασιτική ομάδα δεξιών, ακροδεξιών και φασιστών που μπολιασμένοι με την ταξική αντίληψη των «από πάνω» και των «από κάτω», θεωρούν ότι αφού έχουμε καπιταλισμό, έχουμε ανισότητες και έτσι δικαιολογούν τις κατάπτυστες αντικοινωνικές πράξεις τους. Είναι, όμως, μόνο αυτό; Ή παίζουν κι άλλα παιχνίδια για να κάνουν την πανδημία και τον θάνατο «ευκαιρία» πλουτισμού για λίγους και «εκλεκτούς»;

Θ.Κ.