Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 5:00 μ.μ.

από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 5:00 μ.μ., η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων διοργανώνει κινηματογραφική προβολή στον κινηματογράφο STUDIO (Πλατεία Αμερικής), της πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας GAZA των Γκάρι Κιν και Άντριου Μακ Κόνελ (Ιρλανδία/Παλαιστίνη, 2019, διάρκειας 92’). Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την επισήμανση ότι η προβολή θα ξεκινήσει αυστηρά στις 5:00

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων έχει ήδη στο ενεργητικό της μία σειρά σημαντικών και πολύ ενδιαφερουσών δράσεων, τις οποίες καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να εμπλουτίζονται και να διευρύνονται όσο γίνεται περισσότερο. Έχοντας ως κύριο κορμό τής δράσης της, την κινητοποίηση που πραγματοποιείται εδώ και δέκα συνεχόμενα Σάββατα στην Πλατεία Συντάγματος από τις 12:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι, με κεντρικό σύνθημα να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα και Λευτεριά στην Παλαιστίνη, προχωρά παράλληλα και σε άλλες παρεμβάσεις και δράσεις, που στόχο έχουν να συμβάλλουν ώστε το έγκλημα που συντελείται μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας από το σιωνιστικό Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού, να μην περάσει αφενός στην αφάνεια, αλλά και να δοθεί ένα τέλος σε αυτό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 5:00 μμ, η Πρωτοβουλία, παράλληλα προς τη μεσημεριανή διαδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, διοργανώνει κινηματογραφική προβολή στον κινηματογράφο STUDIO (Πλατεία Αμερικής), της πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας GAZA των Γκάρι Κιν και Άντριου Μακ Κόνελ (Ιρλανδία/Παλαιστίνη, 2019, διάρκειας 92’). Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την επισήμανση ότι η προβολή θα ξεκινήσει αυστηρά στις 5:00. Με τη βαθιά πεποίθηση ότι η Τέχνη μπορεί να γίνει ένα εξίσου δυνατό όπλο σε αυτό το σημαντικό αγώνα, προσκαλούμε όλες και όλους να παρακολουθήσουμε μαζί μία εξαιρετική κινηματογραφική δημιουργία.