και στην γενική απεργία της 4/2/16 κατέβασε τα ρολά της πόλης
Με πρωτοβουλία του ΕΚΛ, του Εμπορικού Συλλόγου και κόντρα στην θέληση της Δημάρχου και άλλων κυβερνητικών και φιλοκυβερνητικών παραγόντων της πόλης, πραγματοποιήθηκε μια πρωτοφανής σε συμμετοχή κινητοποίηση με κλείσιμο όλων των καταστημάτων και συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώθηκε στον πεζόδρομο της Μπουφίδου.
Συμμετείχαν τα πρωτοβάθμια σωματεία του ΕΚ Λιβαδειάς και οι σύλλογοι εκπαιδευτικών, νοσοκομειακών και δημοτικών υπαλλήλων. Στη συγκέντρωση καλούσαν επίσης οι δικηγόροι, οι λογιστές και οι αγρότες, οι τελευταίοι έφεραν στη συγκέντρωση μια αντιπροσωπεία με τρακτέρ από το μπλόκο του Κάστρου.
Ούτε περίπτερο δεν έμεινε ανοιχτό. Από νωρίς το πρωί μια ομάδα από εργαζόμενους μέλη της διοίκησης του ΕΚΛ μαζί με μέλη του εμπορικού συλλόγου περπάτησαν όλη την πόλη κλείνοντας τα σούπερ μάρκετ και τις Τράπεζες που δεν είχαν υπακούσει στην απόφαση για συμμετοχή στην Γενική Απεργία.
Η συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στο συλλαλητήριο και η πορεία που ακλούθησε ήταν πρωτοφανής για την πόλη.
Σ. Π.