ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Το ΕΕΚ ( ΚΟ Μαγνησίας ) συμμετείχε και κάλεσε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης σε συντρόφους αντιφασίστες στα δικαστήρια του Βόλου για τις μηνύσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής εναντίον τους. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 17/12/2014 ενώ οι φασίστες κατήγοροι και οι υποστηρικτές τους φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων με την κάλυψη της αστυνομίας.

Από τις πλατείες του Κιέβου και του Χάρκοβου, μέχρι τους δρόμους της Αθήνας και του Βόλου, το καθήκον της εργατικής τάξης παραμένει ένα: Η συντριβή της Svoboda, του Δεξιού Τομέα, της Χρυσής Αυγής κι όλων των ναζιστικών φασιστικών συμμοριών με τη μόνη αξιόπιστη μέθοδο,  τη μέθοδο της προλεταριακής επανάστασης.

Η ανοικτή στήριξη των φασιστών από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τα «πολιτισμένα» αστικά κράτη καθώς και τα κροκοδείλια δάκρυα των υποκριτών δεν μας ξεγελούν. Η πάλη των καταπιεσμένων για τη ζωή και την ελευθερία είναι αλληλένδετη με τη πάλη ενάντια στο φασισμό και τον καπιταλισμό. Η κοινωνική επανάσταση στη Βοσνία δείχνει το δρόμο της πάλης ενάντια στον εθνικισμό και τον ιμπεριαλισμό.
Οι δολοφονικές επιθέσεις στη χώρα μας εναντίον αριστερών, αναρχικών, αντιφασιστών και μεταναστών εργατών βρίσκει τη πιο ολοκληρωμένη έκφρασή της στην Ουκρανία με τις αποφάσεις της αντιδραστικής νέας κυβέρνησης, την  απαγόρευση λειτουργίας του ΚΚ Ουκρανίας και τις απειλές εναντίον όλων των μειονοτήτων, μεταξύ αυτών και της ελληνικής.

Το ΕΕΚ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα το ενιαίο μέτωπο των οργανώσεων της αριστεράς και του α/α χώρου ενάντια στις φασιστικές συμμορίες.

Άμεση αθώωση όλων των κατηγορουμένων
Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
(ΚΟ Μαγνησίας)
28/2/14