Χθες Τετάρτη 7 του Μάη, αγέλη χρυσαυγιτών προσπάθησε να διανείμει προεκλογικό υλικό σε κεντρική περιοχή των Κ. Πετραλώνων.
Τις προηγούμενες μέρες είχε προσπαθήσει να τοποθετήσει αντίστοιχα φυλλάδια σε αμάξια στις γειτονιές, τα οποία αφαιρούνταν αυθόρμητα από αντιφασίστες.
Tην Tετάρτη 7/5, δεν εντοπίστηκε μόνο το υλικό αλλά και η πηγή του.
Κι όπως πετάχτηκαν στα σκουπίδια τα χρυσαυγίτικα φυλλάδια, έτσι πετάχτηκαν κι οι χρυσαυγίτες μέσα στο πρώτο βαγόνι του ΗΣΑΠ από παρέα αντιφασιστών που τους έδιωξε πυξ λαξ από την γειτονιά.
Οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, έτρεξαν σε στήριξη των χρυσαυγιτών χωρίς να προλάβουν να τους σώσουν. Για να μην μείνουν με άδεια χέρια, προχώρησαν σε μια εκδικητική, αναίτια κι άσχετη προσαγωγή. Ο προσαχθείς αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά.
http://eekpetralona.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8.html