Αντιφασιστική συγκέντρωση Κυριακή 18/9/2022, οδός Παύλου Φύσσα 60, Κερατσίνι 5:30 μ.μ. και πορεία στη Μάνδρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς

Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη 2022 στα Παλαιά Σφαγεία Λιπασμάτων, 12 – 16/9

Περάσανε ήδη εννιά χρόνια από τα μεσάνυχτα της 17ης προς 18η Σεπτέμβρη του 2013, όταν οι θρασύδειλοι ναζί, ως πιόνια των ακόμα πιο θρασύδειλων φυρερίσκων αρχηγών τους, δολοφονούσαν τον αντιφασίστα μουσικό ράπερ Παύλο Φύσσα / Killah P!

Η κραυγή των εκατοντάδων χιλιάδων αντιφασιστριών και αντιφασιστών που βγήκαν εκείνες τις μέρες στους δρόμους και αγωνίστηκαν για να στείλουν την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη χωματερή της Ιστορίας

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

όχι μόνο δεν είναι ξεπερασμένη, αλλά απολύτως επίκαιρη και αναγκαία!

Οι φετινές εκδηλώσεις και η πορεία προς τιμήν του Παύλου γίνονται σε ένα απολύτως σεισμογενές τοπίο. Η χώρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης. Πόλεμος στην Ουκρανία – οικονομική – ενεργειακή – υγειονομική κρίση, ακρίβεια, φτώχεια, ανεργία, νεκροί πρόσφυγες, καμμένα δάση, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Στη διαδικασία της παρακμής του, ο καπιταλισμός γίνεται απολύτως ασύμβατος με την ίδια τη Ζωή!

Το πιο πολεμόχαρο κυνηγόσκυλο του ιμπεριαλισμού στην περιοχή, η κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη, έχει μονάχα ένα όπλο στα χέρια της για να αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή, την αστυνομοκρατία. ΜΑΤ παντού: σε διαδηλώσεις, σε εργατικές κινητοποιήσεις, στα Εξάρχεια, κατά των προσφύγων και μεταναστών! Και βέβαια, ως εφεδρεία καταστολής οι φασιστικές συμμορίες, για να βρεθούν απέναντι στην επαναστατική εξέγερση του λαού όταν αυτή ξεσπάσει!

Το αντιφασιστικό κίνημα της εργατικής τάξης και της νεολαίας θα εμπνέεται πάντα από τον αγώνα του Παύλου απέναντι στους ταγματασφ–αλήτες, που δρούσαν ανενόχλητοι με την ανοχή και τη στήριξη των μπάτσων! Κανένας φασίστας, καμία φασιστική συμμορία να μην σηκώσει ξανά κεφάλι. Το αίτημα για αντιφασιστικές λαϊκές πολιτοφυλακές είναι επίκαιρο και ζωντανό!

Θα παλέψουμε συλλογικά και αποφασιστικά για να αντιμετωπίσουμε την καπιταλιστική λαίλαπα, ως την επαναστατική ανατροπή του ανθρωποφαγικού αυτού συστήματος, για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των καταπιεσμένων από τη βαρβαρότητα του κεφαλαίου.

Η ένατη επέτειος της δολοφονίας του Παύλου από τους ναζί συμμορίτες δεν είναι απλώς ημέρα μνήμης, αλλά κάλεσμα μάχης! Απαιτούμε να καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό η ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα ελαφρυντικό! Αγωνιζόμαστε μαζικά, στην Ελλάδα και διεθνώς, για το τσάκισμα του ναζισμού και του συστήματος που τον γεννά, με τη Διαρκή Επανάσταση για την Εργατική Εξουσία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό.

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα – Τροτσκιστές

( www.neaprooptiki.gr – email eek@eek.gr )