Όλοι στις διαδηλώσεις
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Αθήνα Εφετείο (Λεωφ. Αλεξάνδρας) 6:30 μ.μ.

Οι φασίστες, κατ’ εντολή των αφεντικών τους, βγαίνουν από την κρατική φωλιά τους, όπου λούφαξαν για λίγο προστατευμένοι, για να χτυπήσουν ξανά το εργατικό, λαϊκό και αντιφασιστικό κίνημα. Οι προκλητικές και θρασύδειλες επιθέσεις τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δίνουν σήμα κινδύνου. Διαψεύδουν την αυταπάτη ότι αρκούν τα αστικά δικαστήρια και η περσινή καταδίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για να ξεμπερδέψουμε με τον φασισμό. Τα δικαστήρια τούς ρίχνουν στα μαλακά, τους αποφυλακίζουν σιγά-σιγά, άλλους τους στέλνουν στις αγροτικές φυλακές. Ο Λαγός παριστάνει τον… βιβλιοθηκάριο στο Δομοκό, όταν δεν τον στέλνουν, υπό προστασία, να βγάζει λόγους στο Ευρωκοινοβούλιο. Έχουν κάθε λόγο να αποθρασύνονται, δρώντας εκ του ασφαλούς μια και έχουν την Ασφάλεια στο πλευρό τους.

Γιατί τα φασιστικά φίδια ξαναβγαίνουν τώρα στο σεργιάνι και μάλιστα συντονισμένα; Η στάση του αστικού κράτους καταστολής και της ακροδεξιάς κυβέρνησης των Κούλη – Βορίδη – Άδωνη -Πλεύρη και λοιπών Μπογδάνων ΔΕΝ είναι στάση “ανοχής” ή “ίσων αποστάσεων”, όπως ισχυρίζεται ψευδώς η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλοι της αντιπολίτευσης, ξεσκεπάζοντας τον δικό τους ρόλο σαν δεκανίκια του καθεστώτος. Κυβέρνηση και κράτος ΔΕΝ δείχνουν ανοχή ούτε καν συνενοχή αλλά την ΕΝΟΧΗ τους στα επιχειρούμενα εγκλήματα.

Το φασιστικό παρακράτος κινητοποιείται από τα ψηλά πατώματα της εξουσίας του κεφαλαίου για να δώσει προληπτικό τρομοκρατικό πλήγμα στην ογκούμενη λαϊκή αγανάκτηση απέναντι στην γοργά επιδεινούμενη κρίση, την ανεργία, την ακρίβεια, τις συνέπειες της πανδημίας, των πυρκαγιών, των σεισμών, την διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, συνολικά την άθλια πολιτική της κυβέρνησης των α(χ)ρίστων. Επιχειρούν να εμποδίσουν να γίνει η οργή κίνημα μαζικό και ενωμένο ενάντια στους ενόχους της κακοδαιμονίας.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. Δεν θα αφήσουμε τους φονιάδες του Παύλου Φύσσα να σφάξουν κι άλλους. Μπορούμε και πρέπει να συντρίψουμε τους φασίστες στους δρόμους, σε κάθε πόλη, γειτονιά και σχολειό, με την ενωμένη μαζική δράση της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, ορθώνοντας πελώριο τείχος το Ενιαίο Ταξικό Μέτωπο, οργανώνοντας συλλαλητήρια, περιφρούρηση, ομάδες αυτοάμυνας. NON PASSARAN!

Μπορούμε και πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τον φασισμό που αναζωπυρώνει η κρίση και η σήψη του καπιταλισμού ανατρέποντας το ίδιο το σύστημα που τον γεννά, τον τροφοδοτεί, τον εξοπλίζει, τον στέλνει να κάνει την βρωμοδουλιά της άρχουσας τάξης και να εγκληματεί, τον προστατεύει από την τιμωρό λαϊκή οργή.

Λευτεριά στον λαό, θάνατος στον φασισμό!
Κάτω η ακροδεξιά κυβέρνηση των αχρήστων!
Ο λαός θα σώσει τον λαό, με οργάνωση, εργατική εξουσία και σοσιαλισμό!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ