Καταγγελία για τη δίωξη συνδικαλίστριας στο ΣΕ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Εργατικό Επαναστατικό κόμμα καταγγέλλει τη διοίκηση και τη διεύθυνση της ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη βάναυση δίωξη της γραμματέως του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και μέλος του, Μαργαρίτας Κουτσανέλου.
Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό πως ακόμα και σε αυτούς τους μνημονιακούς χρόνους, τους χρόνους της καπιταλιστικής κρίσης, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα συνεχίζουν να παλεύουν για συλλογική σύμβαση εργασίας, για την εκπλήρωση θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων τους.
Είναι αδιανόητο πως οι εργαζόμενοι στην ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ γύρισαν την πλάτη στις υπηρεσιακές εκλογές του φορέα, με ποσοστό αποχής που ξεπέρασε το 85%. Πως δεν μπήκαν στη διαδικασία να εκλέξουν τα στελέχη που θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν απρόσκοπτα την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η συντρόφισσα καλείται εκδικητικά να αλλάξει υπηρεσία, στα όρια του εκτοπισμού, γιατί παραμένει στην πρώτη γραμμή των αγώνων των εργαζόμενων της ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Γιατί με το ρόλο της ως προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών για ΥΣ, προσπάθησε να διατηρήσει την ελάχιστη αξιοπρέπεια στις μεθοδεύσεις και τα μαγειρέματα των στελεχών του οργανισμού.
Να γυρίσει η συντρόφισσα στο πόστο της!
Να ανακληθεί κάθε κατηγορία εναντίον της!
Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι διώκτες της! Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας είναι υπόλογη!
Το Ε.Ε.Κ. θα σταθεί στο πλάι των εργαζόμενων στην ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην πάλη τους για συλλογική εργασία και συνολικά εργασιακά δικαιώματα. Για να πάψει η τρομοκράτηση και η καταστολή!