ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ EVEREST ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

 

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει το έγκλημα στα Everest, ένα ακόμα δείγμα εργοδοτικής αναλγησίας και κρατικής κυβερνητικής αδιαφορίας.   Το εργοδοτικό έγκλημα έγινε την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται τη ζωή μας για δεκαετίες και τα αφεντικά τρίβουν τα χέρια τους.

Στα εργοτάξια, στα delivery, στις βιομηχανικές ζώνες όπως στα ΕΛΠΕ, πλήθος εργαζόμενων σε κάθε χώρο δουλειάς, φτιάχνουν μια αλυσίδα αίματος που δεν είναι άλλο από έκφραση ενός συστήματος που εξευτελίζει την εργατική δύναμη μέχρι εξόντωσής της! 

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπεύθυνων.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το ξεδόντιασμα όλων των μηχανισμών ελέγχου υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, της ίδιας της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ζητάμε επιτροπές εργατικού ελέγχου στους χώρους δουλειάς για τις συνθήκες εργασίας.

Να γίνει η απεργία της 8ης Δεκέμβρη, συνάντηση οργής και πολιτικής απάντησής μας. Δεν υπάρχει άλλος, μόνο η εργατική τάξη με όπλο την πολιτική της ανεξαρτησία από το κράτος, τα αφεντικά και την συνδικαλιστική γραφειοκρατία μπορούμε να διαμορφώσουμε και να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπή εργασία. Χτίζοντας τα δικά μας όργανα εξουσίας, με τους παραγωγούς του πλούτου στην οργάνωση της κοινωνίας.

1/12/2016

ΕΕΚ