Συλλυπητήρια του ΕΕΚ

Την Τρίτη 18 Οκτώβρη έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Ανδρέας Βογιατζόγλου, μετά από μακρόχρονη πάλη με τον καρκίνο. Μια μάχη που την έδωσε, όπως και τις άλλες μάχες της ζωής του, με αγωνιστικότητα και σθένος.

Ο σύντροφος Ανδρέας γεννήθηκε το 1955 στην Αλεξάνδρεια και από μικρός ήλθε στην Αθήνα. Στα 18 του παίρνει μέρος στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973. Τον επόμενο χρόνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ως φοιτητής στο Πολυτεχνείο, στη σχολή των Χημικών Μηχανικών. Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ) και παρέμεινε εκεί μέχρι τον θανάτου του.

Όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στην πάλη για την κομμουνιστική επανάσταση και παρέμεινε ενεργός μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο σ. Ανδρέας έχαιρε μεγάλης εκτίμησης σ’ όλη την επαναστατική Αριστερά για την συνεπή ενωτική και συντροφική του στάση, σε όλες τις κοινές δράσεις.

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συντρόφους του στο ΚΚΕ(μ-λ).

19-10-2022

* Η πολιτική κηδεία του Αντρέα Βογιατζόγλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/10 στις 12:30 μ.μ. στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων (Λεωφόρος Δημοκρατίας και Κοιμήσεως Θεοτόκου, Άγιοι Ανάργυροι).