ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ποιοι τρέφουν τους ναζί στις ένοπλες δυνάμεις 

Έχει ένα στοιχείο υποκρισίας το “τρεχαλητό” με το οποίο το ΓΕΕΘΑ ξεκίνησε έρευνες για πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στις οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Οι πληροφορίες που είχαν δημοσιοποιηθεί θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει την ηγεσία των Επιτελείων. Και δεν ήταν μόνο πληροφορίες είχαμε και γεγονότα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γνωστοποίηση στο ΓΕΝ των στοιχείων νεαρού ΕΠ.ΟΠ. ΟΥΚά, με ταυτότητα μέλους της Χρυσής Αυγής στην τοπική Νίκαιας. H αποκάλυψη αγνοήθηκε όπως και το περιεχόμενο άκρως απόρρητου εγγράφου της Ελληνικής Αστυνομίας με ημερομηνία 10/12/1999 που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 17/4/2004 και κάνει λόγο από τότε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ”πολύ καλές σχέσεις με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους”! 

Τώρα “πέφτουν από τα σύννεφα”. Ανακαλύπτουν ότι αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων, σε Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις, με πραγματικά όπλα-πυρά εκπαίδευαν τη Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πλασσάρει τη γκαιμπελική θεωρία του «πολέμου των άκρων», ξεπλένει τον ταξικό-μνημονιακό  εξτρεμισμό της μαζί με τη ΔΗΜΑΡ στη θεωρία του «δημοκρατικού τόξου» και διεξάγει πόλεμο κατά των άκρων αντιμετωπίζοντας τους Ναζί δολοφόνους και τους αγωνιστές στις Σκουριές ως «τρομοκρατική οργάνωση»! Τέλος,  ο Ευ.Βενιζέλος προτείνει να πάρει αντιφασιστικό χαρακτήρα η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αναρωτιόμαστε, αυτό θα το πράξει μαζί με την 71η Ταξιαρχία που κατεβάζει στο δρόμο κατά των αντικυβερνητικών διαδηλωτών. 

Όμως ο Στρατός ανέχτηκε, συγκάλυψε του Ναζί.  Να τους θυμήσουμε τον Υπολοχαγό στη Θήβα που τιμούσε τον Χίτλερ στην Αναφορά Μοίρας.Την προεκλογική εκστρατεία αξιωματικού-υπαξιωματικών στη Σάμο για την Χρυσή Αυγή.Την είσοδο Χρυσαυγιτών με μπλουζάκια της οργάνωσης στο ΚΕΝ Αυλώνας για να πάρουν αναβολή και να βγουν Ι 5!Το στέλεχος ΟΥΚά που πήγε σε συγκέντρωση των Ναζί με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ στα ΤΕΙ Πειραιά αφίσες της Χρυσής Αυγής είχαν φωτοτυπηθεί σε έντυπα του Λιμενικού! 

Ποιος ξεχνά τις αποκαλύψεις για τη μετατροπή των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων που ελέγχονται από το ΥΠΕΘΑ σε γιάφκες των φασιστών. Τη δράση καμουφλαρισμένων Χρυσαυγιτών ως αγανακτισμένων πολιτών στον Άγιο Παντελεήμονα. Τον Δ.Πιπίκιο, Έφεδρο λοχία πεζοναυτών,Πρόεδρο του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων,που προπαγάνδιζε την ”χρυσή αυγή” σε σποτάκι για τις προηγούμενες ευρωεκλογές! Τη φρικτή ρατσιστική-τραμπούκικη-δολοφονική δράση των Λεσχών Εφέδρων στο κέντρο της Αθήνας, με την κάλυψη  των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, της ΕΛ.ΑΣ. και των καθεστωτικών ΜΜΕ.  Την τρομοκρατική τους δράση εις βάρος της Μειονότητας της Θράκης στο πλαίσιο των Ασκήσεων Μακεδονομάχος! Την πολεμική-κατασταλτική εκπαίδευση του “κινήματος εφέδρων” ενάντια στις “ασύμμετρες απειλές”- τον εσωτερικό εχθρό.Την εμφάνιση ΟΥΚάδων και Λεσχών Εφέδρων μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τραγουδώντας εμετικά εθνικιστικά-ρατσιστικά-μιλιταριστικά άσματα. Και η ηγεσία χειροκροτούσε… 

Παράλληλα, φασιστικοί και μιλιταριστικοί κύκλοι έστηναν επικίνδυνες Πολιτοφυκλακές, έφτιαχναν Ιδιωτικούς Στρατούς και Ιδιωτικές Αστυνομίες με σκοπό το κέρδος. 

Ακόμη στην περίπτωση που ακροδεξιοί Ευέλπιδες μετέτρεψαν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας και ΟΥΚάδες του Λιμενικού  φώναξαν εμετικά συνθήματα σε στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, επιλέχθηκε «το χάιδεμα», ελαφριές ποινές, κάλυψη… Αξίζει να θυμηθούμε ποιοι τους υπερασπίστηκαν: καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων, Απόστρατοι, Μητροπολίτης, ο Καρατζαφέρης, μιλιταριστικά σάιτ, ο πρώην ΑΓΕΣ-ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος, ο Καμμένος, πρώην διοικητής των ΟΥΚάδων! 

Για την άνθηση του Φασιστικού φαινομένου υπεύθυνοι είναι η καπιταλιστική κρίση, οι μνημονιακές κυβερνήσεις και η άγρια ταξική πολιτική, η θεσμοθετημένη παρέμβαση του Στρατού ενάντια στον “εσωτερικό εχθρό”, η προβολή της θέλησης του πολιτικού κατεστημένου να μοιραστεί την πολιτική εξουσία με τους σοβαρούς φασίστες. 

Η Χρυσή Αυγή είναι χρήσιμη πολύ στο πλαίσιο του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Επιβάλλει, συμμετέχει, στην ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση του τομέα «Άμυνας-Ασφάλειας». Δρα στο πλαίσιο του πολέμου χαμηλής έντασης κατά του ταξικού εχθρού που διεξάγει η κυβέρνηση που κατεβάζει τον Στρατό στους δρόμους της Θεσσαλονίκης στην Στρατιωτική Παρέλαση, βάζει την Ζ ΜΑΚ, την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και τα τεθωρακισμένα στο Πεντάγωνο απέναντι στο εργατικό κίνημα, κατεβάζει στην Λέσχη Αξιωματικών Αθήνας Ειδικές Δυνάμεις και Στρατονομία κατά της κινητοποίησης των συνδικαλισμένων στρατιωτικών. Ποιος ξεχνά ότι τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής αποφασίστηκε να φτιαχτούν τον Ιούλιο του 2011 για να αντιμετωπίσουν ασύμμετρες απειλές και στην σκιά του κινήματος των Αγανακτισμένων. 

Είναι νόμοι που έχουν ψηφίσει από το 2001 (επαγγελματίας οπλίτης), που εφάρμοσαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα νέα Δόγματα Άμυνας Ασφάλειας των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Μήπως ο ΑΓΕΕΘΑ ξέχασε το εθνικιστικό σόου των Αγημάτων Στρατού στην Ανάσταση; 

Εξάλλου, εκτός της σωματικής βίας που ασκεί η Χρυσή Αυγή, υπάρχει η βία της υπεράσπισης των αστικών συμφερόντων -χάρισμα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο Σάλλα, αφορολόγητο των εφοπλιστών, φασιστικές εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων των 200-300 ευρώ χωρίς δικαιώματα και συνδικαλιστική έκφραση, η επιχείρηση διάλυσης των σωματείων στο Πέραμα κλπ. κλπ. κλπ. 

Άρα η Χρυσή Αυγή επιβάλλει την ταξική πολιτική εργοδοτών-Ε.Ε.-ΔΝΤ, διεκδικεί μερίδιο από την πίτα των κερδών του νέου γύρου αστικής οικονομικής ανάπτυξης και μερίδιο εξουσίας. 

Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και ο Φασισμός με την πάλη των εργαζομένων πρέπει να τσακιστεί.  

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

 

τεύχος#556# Σάββατο 28 Σεπτεμβίου 2013