ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΗ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ / 12:30 ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Πορεία με αίτημα την αποφυλάκιση της μάνας της 12χρονης από τον Κολωνό, του κοριτσιού που έπεσε θύμα κυκλώματος παιδοβιαστών και μαστροπών, φίλα προσκείμενων στη Νέα Δημοκρατία, οργανώνει το Σάββατο 22 Απρίλη η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη. Το κάλεσμα αναφέρει:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΟ

Έξι μήνες από την αποκάλυψη της δράσης του παιδοβιαστή και μαστροπού Μίχου στον Κολωνό, και των διασυνδέσεών του με τα κυκλώματα trafficking, διαπιστώνεται πως δεν υπάρχει καμία απολύτως προσέγγιση, μέριμνα και στήριξη του 12χρονου κοριτσιού επιζώσας των βιασμών και της βάρβαρης κακοποίησης & εκμετάλλευσης που βίωσε. Ταυτόχρονα η Πολιτεία δια μέσου της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου φρόντισε να κοινοποιήσει δημόσια τον τόπο διαμονής της αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα τρομοκράτησης που επαναλαμβάνονται ενάντια στη 12χρονη.

Μήνες τώρα εξοντώνουν ψυχικά, οικονομικά, ηθικά τη 12χρονη και την οικογένειά της.

Η τακτική τρομοκράτησης συμβαδίζει απόλυτα με την εγκατάλειψη της λαϊκής πολυμελούς οικογένειας και την απουσία οποιασδήποτε στήριξής της από θεσμοθετημένους φορείς και όργανα προστασίας ανηλίκων. Το 12χρονο κορίτσι επανατραυματίζεται συνεχώς, η οικογένεια τιμωρείται με την παραμονή της μάνας στη φυλακή παρά την απουσία αποδείξεων για την κατηγορία της μαστροπείας και τις κατηγορηματικές δηλώσεις των παιδιών της οικογένειας.

Το τελευταίο επεισόδιο με την επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη, γίνεται ακριβώς μετά την επιμονή της 12χρονης να καταθέσει συμπληρωματικά, ενώ οι αρχές βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση.

Κράτος και παρακράτος με κάθε μέθοδο ή και μαφιόζικο τρόπο επιχειρούν να εξοντώσουν την οικογένεια και το 12χρονο κορίτσι, επιδιώκοντας να στείλουν μήνυμα πως όποιος καταγγέλλει τους παιδοβιασμούς, τα κυκλώματα trafficking και συμβάλει στην αποκάλυψη των ισχυρών κυκλωμάτων παιδικής εκμετάλλευσης και εμπορίας, είναι στο στόχαστρο

Το κράτος αντί να προσφέρει την οποιαδήποτε ψυχολογική ή οικονομική βοήθεια στα παιδιά, επιλέγει να εξουθενώσει ακόμα περισσότερο την οικογένεια, να εκδικηθεί τη μάνα. Να την εκδικηθεί για την επιλογή της να μιλήσει και να καταγγείλει, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην κοινωνία ότι όποια τολμά να καταγγέλλει θα τιμωρείται με το χειρότερο τρόπο.

Η μητέρα παρά την απουσία ισχυρών αποδείξεων, συνεχίζει να κρατείται σε ομηρία στη φυλακή, κράτος και αστική δικαιοσύνη εξαντλούν το ανάλγητο και εκδικητικό τους πρόσωπο απέναντι σε μια φτωχή οικογένεια και μια μάνα 8 παιδιών την ίδια στιγμή που κατηγορούμενοι ή και καταδικασμένοι για παιδοβιασμούς ή δολοφονίες βρίσκονται ελεύθεροι υπό τη σκέπη της προστασίας του κράτους και της κυβέρνησης.

Απαιτούμε:

• Άμεση, πραγματική στήριξη της οικογένειας της 12χρονης από την Πολιτεία και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

• Καμία συγκάλυψη του κυκλώματος μαστροπείας και εμπορίας ανθρώπων και των σχέσεών του με κέντρα εξουσίας που δρουν και στη γειτονιά του Κολωνού.

• Άμεση αποφυλάκιση της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού

Σπάμε το φόβο/ Καμία ανοχή-συγκάλυψη στα κυκλώματα trafficking – παιδοβιαστών.

Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά! Θα τα υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ