ΒΟΛΟΣ: Δημοτική αρχή:Πολιτική κατά των Πολιτών που αγωνιούν

Δημοτική αρχή: Πολιτική κατά των Πολιτών που αγωνιούν

 

Με μεθόδους που δεν έχουν να ζηλέψουν από την άκρα δεξιά, η Δημοτική Αρχή Βόλου, πιστή στη πολιτική κατά των πολιτών, υπέβαλλε εκ νέου μηνύσεις σε μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου που αντιτίθενται στην καύση σκουπιδιών στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στο Βόλο.

Παρά τη συλλογή υπογραφών, την πραγματοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Επιτροπή, τη διαρκή υποβολή αιτημάτων προκειμένου να πραγματοποιηθεί συζήτηση για ένα τόσο κρίσιμο θέμα,  η Δημοτική Αρχή, με προεδρεύοντα του Δημοτικού Συμβουλίου έναν γιατρό στο νομό πρωταθλητή των καρκινοπαθών, έχει αποδείξει ότι σε όλα τα ζητήματα που πολίτες διατυπώνουν ενστάσεις, αντιρρήσεις και διαφωνίες επί της πολιτικής της βρίσκεται απέναντι τους σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα.

 

Η καταγγελία της Επιτροπής για συναντήσεις του έκπτωτου μονάρχη Μπέου με στελέχη της ΑΓΕΤ και ο σχεδιασμός παραγωγής καύσιμου υλικού σκουπιδιών από τη δημοτική αρχή για λογαριασμό της ΑΓΕΤ δείχνει το σφιχτό εναγκαλισμό με τις πολυεθνικές που υποτάσσει τα συμφέροντα της υγείας του πληθυσμού στα συμφέροντα των πολυεθνικών κερδών.

Από τη μια πλευρά οι πολυεθνικές βιομηχανίες καταστρέφουν το περιβάλλον (όπως δραματικά έχουν διαπιστώσει και οι κάτοικοι στις Σκουριές) με δραματικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου και από την άλλη οι φαρμακοβιομηχανίες αναπτύσσουν τις αγωγές θεραπείας μας με το αζημίωτο (σκάνδαλο NOVARTIS).

Η τοπική κυβέρνηση Μπέου -Θεοδώρου-Μουλά σε αγαστή συνεργασία με τη κεντρική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζουν το έγκλημα κατά της εργατικής τάξης και του φτωχού λαού. Το έγκλημα είναι ταξικό, διαρκές και δεν υπόκειται σε παραγραφή.

 

Όπως είχαμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, “ Δεν πρόκειται μόνο για μια άθλια πολιτική αλλά και για μια πολιτική γεμάτη αθλιότητες. Η πολιτική απαλλαγής από αυτή τη δημοτική αρχή απαιτεί μια νέα πολιτική εκπροσώπηση σε επίπεδο δήμου, όχι μόνο για να υπάρξει σεβασμός προς τους πολίτες αλλά κυρίως για να συμμετάσχουν οι ίδιοι στο σχεδιασμό της καθημερινής κοινωνικής ζωής. Αυτό σημαίνει, τόσο μια ρήξη με τη σημερινή δημοτική αρχή, όσο και με την πολιτική των μνημονίων. Αν παραμεληθεί το ένα ή το άλλο, η επιλογή αφορά μόνο τη Σκύλλα ή τη Χάρυβδη.”

 

Άμεση παύση των διώξεων των μελών της Επιτροπής Αγώνα.

 

 

27/2/2018

 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ

(ΕΕΚ Μαγνησίας)