ΒΥΡΩΝΑΣ: ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Εκατοντάδες αντιφασίστες Βυρωνιώτες διαδήλωσαν την Τρίτη για τον ένα χρόνο από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την ναζιστική συμορία της Χρυσής Αυγής.

Όταν η πορεία τελείωσε, στην είσοδο του άλσους της Λαμπηδόνας και ήδη οι μισοί διαδηλωτές είχαν μπεί μέσα όπου θα γινόταν αργότερα συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ επιτέθηκαν απρόκλητα στους τελευταίους διαδηλωτές. Συνέλαβαν ένα άτομο, έριξαν αρκετές κρότου-λάμψης καταπάνω στους διαδηλωτές, μία απ’ αυτές χτύπησε τον Δήμαρχο και συνέλαβαν άλλον έναν από τους διαδηλωτές που ζητούσαν εξηγήσεις. Αργότερα τους άφησαν ελεύθερους.

Ομάδα διαδηλωτών πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το γεγονός και έμαθε ότι τα κεντρικά της ασφάλειας είχαν στείλει και κλούβα για την περίσταση.

Απέναντι  στις κινητοποιήσεις των αντιφασιστών που γίνονται αυτές τις μέρες σ’ ολόκληρη τη χώρα, η πανικόβλητη κυβέρνηση έχει εξαπολύσει τις δυνάμεις καταστολής που αναμφισβήτητα βρίθουν από φασίστες, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει το κόσμο και αποδεικνύοντας ότι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τους φασίστες αλλά αυτούς που παλεύουν για την συντριβή τους.  

Χ.Κ.